OMGOMGOMGOMGOMGOM!!!!!!

Cougar Town nu!
hihi så himla nice att se det igen!


FICK HALV ÖGONORGASM NÄR JAG VAR INNE PÅ IMDB OCH LUSKADE!
EN SCREAM FYRA! OH MY GOOOOOOOOOOOD!!!!!!!

Snacka om soooooooooooooooft!

When the fredship ended

Nu kommer ett av mina "nöjes" inläggg igen :)

Denna gånger handlar det om vänner, surprise, fast vad som hände sen!

Av de 6 vänner Rachel, Ross, Pheobe, Joey, Monika & Chandler så har två av dem återkommit i vars en serie.

Först ut var Joey (Matt LeBlanc) med serien med samma namn. Han spelar joey i denna serien också, fast med enbart joeys familj som inriktning. Han fortsätter som den playboyen han är, fast bosatt i LA med sin syster Gina och hennes 20 åriga son. Han har blivit en aningen mognare Joey så har han längre förhållanden, men i övrigt är han samma gamla goda Joey. En vän som alltid finns där, B-kändis och ett riktigt matvrak!

Rachel (Jennifer Aniston) har medverkat i en hel del filmer. Jag har inte direkt undersökt det men jag antar att hon varit med i flest filmer. Hon håller sig på topp, både i film världen och i skvaller tidningarna! Frågan är om det blir någon serie för henne, och om hon någonsin hittar en ny man.

Monika (Cortney Cox Arquette) har inte samma problem med männen sen hon gifte sig med Scream kolegan David Arquette. Hon har även tagit sig upp med filmer i sidan och dessutom två egna TV serier! Först ut med Drama serien Dirt, där hon spelar en ambitiös Journalist på en skvallertidning. Sedan nu med komedi serien Cougar Town, en härlig serie där hon spelar en 40 årig mamma som försöker vara modern och passa in, med 20 åringarna. Det ser ut att gå bra för serien då det precis börjat sändra de nya avsnitten, och fler är antagligen på väg.

Ross ( David Schwimmer)
Har inte medverkat i så mycket. Nu efter Vänner är han antagligen mest känd som rösten till giraffen i Madagascar. I övrigt har han medverkat i ett par filmer, men inget större.

Pheobe (Lisa Kudrow)
har knappt synts till på TV efter vänner! Inte i mina kretsar i alla fall. Såg henne en gång som en desperat B-kändis i någon TV serie som hette "The Comeback". Tydligen som sagt har hon medverkat i lite annat men inget som jag känt till. Hon har dessutom inte varit det hetaste enligt Papparazzina!

Sist men inte minst, kanske roligast till och med är Chandler (Matthew Perry). Jag har faktiskt sett han ett par gånger i TV, ibland i äldre filmer men även i en del nyare. Dock så har han inte varit jätte aktuell och endast medverkat i omkring 8 filmer sen vänner. Men, som jag läste i en tidning här om dagen så ska han komma med en egen serie även han! Han har skrivit serien om Perry, en playboy som lever livet trotts motgångar. Den bygger på hans egna liv fast huvudrollen arbeter på en Arena.

Nu är den slutliga frågan, när ska Lisa, David och Jennifer komma med var sin serie?




1 out of 3 isn't that bad

Hejsan!
Sitter och svettas i solen.
Slutade tidigt idag aight!
Slutade ungefär tio i två, så det var sjukt chill :)

Jaja, blir träning med Emily 17.30 :)

Ska ta något och äta och sedan fixa mig innan jag drar tll gymmet!



Peace out for now!