De senaste dagarna:

I onsdags så chillade jag skola, då jag gjorde senaste inlägget om Eddie Murphy haha.

råkade passera en viss kille på vägen hem, så bestämde mig (eftersom det måste varit ödet) att jag såg honom och därav var tvungen att träffa honom. Så jag och fredrik chillade parkbänk i malmö stad (vi är sjukt duktiga på det, är det någon som behöver rådgivning eller har allmäna frågor så kan ni ringa våran kundservice på 040-93 41 00 på alla vardagar mellan 13.30-14.02).

Blev att vi haggade (ovanligt) innan jag åkte hem. Sedan blev det sjukt intensivt pluggande! Gjorde svenska x3 (läste klart bok, svarade på frågor och läste en till text) samt lite samhällskunskap. Verkligen produktiv!


I tooorsdags så chillade jag skola, sedan så chillade jag malmö C i solen, medan jag flitigt antecknade mina idéer till mitt engelskaarbete. Träffade guuees whooo (bara fjärde av fjärde dagen på den veckan) Fredrik, så vi käkade och sedan åkte vi till oxie. Theheh, alltid trevligt! (förutom när han äter oliver eller lakritspipor)


Lyssnar på Snuten i hollywoods feta låtar

nej, inte den jävla axel frog saken som alla spelade för typ några år sedan, utan låtarna som är betydligt mer gay haha!

Eddie Murphy – Party All The Time

Studio Group – Whatzupwitu - Sound-A-Like As Made Famous By: Eddie Murphy

Hahaha man blir ändå helt glad av dem!


Jaja chillar klassrum, ska ha multimedia nu, lifesgood och jag chillar gäärnet.

Haha inte bloggat på länge, men de två senaste dagarna har bestått av skola först och sedan kaklir med sötnos hahahah. Först på centralen och sen på kissluktande parkbänk <3

Låt mig vara extremt gay på ett väldigt hetro sätt och lägga upp ena bilden från igår! Haha supercharmigt!

GODMORGON MÅNDAG

på jävligt okej humör idag!
Ändå är det måndag morgon, taggar med glada låtar från bland annat min lista - ljöjäk'äknlvi

HAHAHAHA ja kreativt namn.


Nu blir det svenska B, får se hur humöret är efteråt hahahah.

Sedan idrott och kanske fika med den bästa?

Cya later!