Trollbunden av trollskogen

I slutet av semestern fick jag fint besök av min bror och hans flickvän! Jag visade dem alla fantastiska ställen som finns att erbjuda i Väståers, enbart utanför Västerås såklart! Vi inspekterade djur och växter vid fridliuftsmuseet Vallby, plockade kantareller och såg rådjur på Björnö i Mälaren. Vi hann se allt det vackra som är bergsslagen.Vi fick inte solsken men det regnade inte i alla fall! Sen fyllde vi på med mat, och åkte ut och inspekterade caféet Under stora eken.
Jobbet är igång igen och mina fötter trampar ut i den friska septemberluften för att inspektera alla skiftningar som växter gör inför hösten.
Efter att tentan är avklarad så har jag äntligen slungats in i en värld av BÖCKER. Alldeles fantastiskt.
 






















 


Jajajajaja. Bildkvalitén är vad den är. Ni vet att jag har en Samsung 8 och bloggen inte tillåter bilder större än en viss storlek. Jag redigerade faktiskt lite bilder för att färgerna skulle vara ännu klarare, ännu ljusare, mer höstigt osv. Men såklart gick inte de bilderna att ladda upp.


Några kopplingar jag gör ärsåklart Bergslagen som jag beskrivit tidigare. Jag har även börjat slussas iväg till John Bauers fantastiska målningar av skogen. Ivrigt hoppades jag att han skulle vara inspirerad av dessa vackra miljöer som är häromkring men tydligen var John en sann småläning. Såklart, smålänningar gör det bäst va? Jenny Nyström från Kalmar och John Baurer från Jönköping. Jaja jag är väl partisk. Ändå tycker jag att de stora stenarna och de höga höjdern i John Bauers verk mer påminner mig om miljön här uppe än nere i platta Kalmar.