Det blev ett sovrum ändå

Efter att ha varit otaggad samt stått sista timmen på jobb och fibblat med guldljusstalkar så stod det ju klart: GULD OCH ORIENTALISKT
Vad gör man när väggarna redan är blå? och hälften av mina medtagna grejer var inspirerat av Indien.
Vi tog en sväng till Ikea och har skruvat möbler i tre omgångar
nu är vi utmattade men himla nöjda med resultatet
tänka sig att man bara kan se framför sig. Aldrig någonsin hade jag trott att gula sammetsgardiner skulle tilltala mig men nu hänger de där och jag inbillar mig att det är ett gyllene regn.




Oj bra bild eller
 




 
 
 


 
 

Sist ut, en bilder på när Tova ser förvirrad ut om vanligt

much love
 
 

22 oktober

Livet är bra fantastiskt va?

På något magiskt vis får jag vara med om min tredje jul på Dollar och har därför förstått att jag har jobbat i två års tid nu. Vid stod i oktober 2014 och lärde känna varandra, började bygga upp butiken i Trelleborg. Två år sedan. Det känns fortfarande som om det var igår som butiken i Nybro började byggas, införskaffandet av bilen också. Men det var inte igår. Det var i slutet av februari som jag skulle infinna mig i Nybrobutiken för prövoperioden. Det som blev så himla fel. Men som nu är så himla rätt.

Som om inte det vore fantastiskt nog, så har vi de senaste månaden varit så uppslukade av katterna. Och jag sa till alla att den 25 flyttar han ut, om en månad är han borta". I torsdagskväll skrev han att de kanske kommer en sväng på fredagen men främst på lördagen. Nu är rummet tömt. Kvar är några grejer som är antingen Hampus eller saker som Kevin inte ville ha med sig. Ett helt tomt rum. Det ser gigantiskt ut.

Jag som hade en miljon idéer, fantasier om textiler, hyllor, plantor. Lampor och blockljus. Men det är lättare att lägga till och ta bort när man har ett rum fullt med grejer redan, men vart börjar man i ett tomt rum?

Är exalterad men känner mig för första gången också besegrad. Jag orkar inte. Får låta inspon komma senare.

Hej så länge världen
jag har ett sovrum nu.
Jag och hampus bor äntligen två personer i en tvåa

bilder





en bild där jag ser tämligen fransk ut


Lady och plufsen




efter att ha strukturerat i badrummet



misarna