2018

Skrivandet blir inte särskilt ofta men jag är ändå glad för vad jag lyckats få ner det här året på bloggen. Det speglar väldigt bra det liv som aktiv styrelsemedlem i studentförening och samtidigt den naturälskande tanten som bara vill andas den fuktiga vårlukten, känna de varma sommarbrisarna, sprakande höstlöven under skorna och promenaderna över snötäckta Kalmar.

Förra året inleddes med en nyårskyss med Sebastian. Även om jag var nykär som en tok så försökte jag vara rimlig och tänka att vi inte känt varandra så länge och allt kan hända, kanske skulle vi inte spendera hela 2018 ihop. Nu har ett år sprungit iväg och vi med missade samtal vid tovlslaget från honom kan jag  konstatera att vi fortfarande haft ett fantastiskt fint år ihop.

Vilket magiskt år det varit med så mycket nya möjligheter, nya kurser, gamla vanor blandas med nya och året har bestått av många nya bekantskaper. Det har varit väldigt många dopp, nattbadande, promenader, kortspel i massvis och mycket brädspel. Mycket Plump innan sommaren och mycket Dam i höstas. Mycket fina dagar på jobbet också såklart. Skåneresor, resor till Motala, Öland och Stockholm.

Just det, glömt att uppdatera om Stockholm. Jag är helt lost i tunnelbandelivet, min kunskap sträcker sig ungefär till vilken sida man står på i rulltrappan när man har bråttom och inte bråttom. Men Sebastian har guidat fantastiskt och vi hamnade på den ena gatan efter den andra. Spelat super nintendo på en bar, ätit grektiskt, kollat mycket på musikhjälpen på TV från hotellrummet, sprunigt längs stora gator och dansat till Movits! på Münchenbryggeriet och mer barbesök.

2018 har jag lärt mig mycket om mig själv (skriver jag inte detta typ i varje inlägg?) klyshigt som fan. Det är väl klart jag påverkas själv om jag läser konflikthantering, psykologi, anknytning, ledarskap och massa sådant fint. 2018 har jag blivit bättre på att väga upp för mina misstag, be om ursäkt, lära mig av det. Vill jag själv ha en andra chans så ger jag människor också en andra chans.

För 2019 finns inga nyårslöften, inga förväntningar, bara positivtitet inför utmaningar och möjligheter.