Så kom hösten till Kalmar

Hejsan vänner

Jag går runt och njuter av de färgglada löven, lyssnar just nu mycket på Imagen Dragons och skrattar åt min egna klumpighet. Läste kurslitteratur om det intima i att dela en upplevelse, boken jämförde sex och naturfenomen och jag tycker det är en fantastisk beskrivning för visst blir hela världen glad av att se alla dessa fantastiska naturbilder? Av någon konstig anledning så sitter jag ändå här med ett leende på läpparna bara av enkla rutiner, äta en vanlig men asgod frukost, energin av kaffen och titta på höstlöven ifrån trappan om morgnarna.

Saker flyter på, vet inte när jag skrev sist men var väl också längesen. Hade en dramatisk period där Aska försvann helt random i en och en halv vecka. Då var det mer panik. Då skulle det balanseras hemtenta och tanken på vart hon kunde tagit vägen. Från köket kunde jag plugga hela dagarna och sedan öppna dörren var tjugonde minut. Fortfarande inte hemma. Hade jobb tre dagar i rad och fick dåligt samvete för jag inte kunde vara hemma och vakta dörren. Tova var ena stunden orolig och nästa så skulle vi gosa hur mycket som helst. Med Aska polisanmäld, checkat med vetrinärerna, delat på facebook och satt upp lappar så kändes det tugnt. Tills en dag, när hon stod på trappan och skrek som om jag inte öppnat dörren fort nog. En smal Aska hade återvänd, inga skador. Tova blev genast provocerad och nu försöker jag dela min kärlek så jämnt mellan dem som det bara går.

Har en chiliplanta med två röda chilis, ser väldigt fint och färgglatt ut. Jag pluggar i princip en gång om dagen nu, eftersom det är svårt att veta när jag faktiskt kommer vara produktiv och inte. Mer roliga grejer, jag läser om ledarskap just nu och det står att om man ska få andra att följa en så måste kunna följa sig själv. This kills me everytime. OM jag bara hade orkat gå till gymmet så hade det varit fantastiskt. Jag uppskattar att promenera, väldigt mycket, men det är ju roligare att gå utomhus än inomhus osv. Jaja, ursäkter är jag bra på tydligen. Fast lite bra kanske jag är på att följa mig själv eftersom jag har satt upp sjukt orimliga krav inom plugget och jag har inte helt och håller bojkottat det?

Saker att se fram emot: Åka till Mottala i helgen och sen emellan allt det dära plugget, inlämningar och seminarier är det lite event jag ser fram emot. Åh även food market någonting i Kalmar?! Ja mat!