Spindel eller spenat?

Jag fick godkänt på min omtenta samt hemtentan. Nu är ingenting bakom mig och i fredags skrev jag juridiktentan. Så, lite jobb, lite charterfest och sen börjar det om igen, nu är det juridik och sociallagarna.

Annars, jag mår bra, bilen är fantastikt. Snö har täckt marken i flera veckor och jag längtar tills jag slipper stappla fram som en nyfödd kalv över de glashala fläckarna. Annars är det väldigt fint, centimetertjock snö som täcker grenar är ett plus trots att man får skrapa rutor och putta på bilen när den fastnat i drivorna.

Det är lika kallt men det blir ljusare. Det överhängdande stressen som höll i sig från december till januari har släppt. Nu har Rupauls Dragrace börjat igen och får veckorna att passera ännu snabbare. Jag dansar med till Patti LaBelle och spindeljakten är aldrig över. Det var bara igår som jag upptäckte en stor, mörk grej som såg antingen ut att ha massa ben eller vara en klump med spenat. Gör inga förhastade beslut, låter det ligger kvar i vasken. Men när en svart, några centimeter stor klump uppenbarar sig i duschen påväg mot avloppet slår tanken mig att det är inte spenat och jag står som fastfrusen och väntar på att den ska dö, begravas och helgonförklaras.