lite lite sömn dude and dudettes

Gick och la mig mellan 23-00 tiden någongång. Fast somnade inte så loggade in på mobilen igen. Väl i sovande tillstånd vaknar jag till min fasa upp omkring 4 timmar senare. Gick en runda på toa och är fortfarande klarvaken, men nu har det ju gått typ en och en halv timme så. Ska göra ett sida sömnförsök nu (lär ju inte bli kul ikväll på nyår annars) och om inte det funkar får det vara så!

Äntligen hemma halvåtta hos mig!

mötte upp Sandy igår i stan, fick köpt en klocka och lite annan proviant innan vi drog hem till henne. Chillade där ett tag och så hookade vi pizza och kollade på filmer! Slockna där och vaknade upp i eftermiddags. Åkte till stan och mötte Cassi, sedan träffade vi Ellie och David så jag kunde ge tillbaka pengarna jag var skyldig och så fick Cassi joina mig för frukost. Sedan tog jag bussen hem och så får jag träffa cassisor mer en annan daaaaawg.

Nu ska jag äta igen, precis tagit århundradets dusch och sedan får jag nog springa in om grannen!

bölar sönder

första säsongen av bögserien är nu igenomkollad </3
dööööööööör vafan de kan inte bara göra så omg hur kan det finnas fyra till säsonger?!

har iaf inte lyckats hitta den andra säsongen än, trott att jag hade mer tid på mig, så nu ligger jag här, utan att ha något att göra. Ska iväg om ett par timmar så chillar bara.

ÅHH save the last dance for me