En veckas semester

https://media.giphy.com/media/cdTiUZzO7LWla/giphy.gif


Har inte så mycket intressant att berätta egentligen så inleder med en Nickcitat som är fantastiskt.Nu har min första semestervecka börjat men det verkar inte bli någon solsemester!

I veckan har jag klippt håret igen, valde samma frisyr som sist. Har även färgat håret mörktrött idag och det är lite blött ännu men jag skulle kunna förutsäga att det är himla fläckigt!

Har även varit och fått kollat min blodtryck, efter att det visat sig att vara "ovanligt högt" i våras. Så nu efter att ha gått igenom en massa, bland annat funderat på att byta livsstil helt och hållet och leva carpe diem så man kan slappna av så mycket som möjligt, så visade det sig att jag har ett helt normalt blodtryck? Så nu är det LIV AND LET DIIIIIIIIIIIIIIE!! Yolo som fan. Nästan så man ska gå ut och köpa sig en sådan där finger spinnare! Jag skojar, jag säger inte yolo och jag jobbar i butik så jag hör namnet Fidget Spinner 80 gånger om dagen.

Tråkigast och läskigast nyhet är någon form av irritation på ögonlocket? Eyeliner brukar vara min bästa vän, den lyfter mig (haha, did you see what I did there, lyfter - vingar, eyeliner-vingar). Men kände förra veckan att det började klia mycket, och sedan blev det ganska torrt. Hoppade den ena dagen men ville ha på midsommar. Sen har det kliat nu igen den här veckan och när jag kom hem från jobbet sprang jag in i badrummet och tvättade av mig det. Har googlat ögonlocksinflammation och diagnoserat mig själv redan. Så idag var det all natural som gällde, svårt att fejka pigg när klockan ringer 5.30. Men ingen har polisanmält mig för att se bedrövlig ut så lite charmig var man förhoppningsvis!

Tror jag ska spendera resten av kvällen med godis och TV-serier. Är väldigt osäker på hur Hampus jobbar men han har stängning idag och lite hoppas jag på att han är ledig imorgon, så vi kan komma vidare i Horizon zero of dawn! Har också kommit in i läsandet igen, hittade en fantastiskt charmig bok, Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske. Klar på bara några dagar, därför jag inte har bloggat heller. Har en till bok i gömmerna också. Jaja hör och häpna, nu blir det liggläge i ett gäng timmar!

https://68.media.tumblr.com/6039ff835c39b4a80d91b5335e2c891a/tumblr_oqmco2YWa31tpri36o1_500.gif


midsommarfirande

Efter många år inom handel så kom äntligen en fantastisk midsommar, jag råkade vara ledig på torsdagen, inget jobb på fredagen och stängt på lördagen! Eftersom vi flänger runt så fort vi är lediga här hemma så bestämde vi oss för att göra raka motsatsen. Om en vecka går jag ändå på semester så vi kunde lika bra ligga hemma och uppslukas av TVn. Så nu har vi sett och diskuterat flitigt kring The Handmaid's tale. Passade även på att se La la land för en gångs skull och kände att Ryan Gosling och Emma Stone välkommnade mig till jazzen. Drag race är avslutat, min favorit Sasha vann jag är lyrisk men ledsen att det är över. Vilket ganska bra beskriver mina känslor för Skam, det är ju slut på tisdag!
 
Annars spenderade vi midsommaren hos Hampus klasskamrat och åt förrätt, huvudrätt och dessert. Var inställde på att grilla och en lyxig potatisgratäng går ju inte riktigt att jämföra med en ojämnt grillad korv.

Det blir en smidig (hoppas jag) jobbvecka innan jag får hänga av mig jobbkläderna. Så länge har jag tänkt baka bröd och ringa ärenden. Har bara en veckas semester nu och sedan en i Augusti. Den första semesterveckan trodde jag att jag och Hampus skulle spendera med katterna på väg till Skåne. Han ska dock jobba så jag kommer utan katter. När jag återvänder från semestern är det TRE DAGAR KVAR tills jag får svar på antagningen till skolan. Den andra semesterveckan ska vi på bröllop i Göteborg och om vi har tur så kanske det blir en liten Europatrip igen, så jag passar på att klara av Skåne nu ifall jag inte hinner senare.

Nu ska jag göra en ny spelningslista som 100% kommer heta Fuckgirl (Martin Masarov).



 

Wish och helgmys

Ja hallå ja!

Fredagskvällen inleddes med ett långt bad medan Hampus jobbade. Sedan var det finare väder än väntat så i lördags tog vi med oss brassestolarna och satte oss vid stranden med vars en bok! Jag gjorde vad jag gör varje år, eftersom jag aldrig någonsin lär mig, jag brände mig något fruktansvärt. Om tillfälliga prickar får en att se dum ut så är det ingenting i jämförelse med vad en ordentlig bonnabränna (läses på bred skånska) kan utstråla. I vilket fall som helst så passade vi på att luncha i stan och sedan handlade vi inför grillning och så kom det lite vänner på kvällen till oss. Spelade Mariokart och Uno bland annat!


Dagen efter såg vi klart på OITNB och sedan på eftermiddagen så drog vi till stranden igen med samma sällskap som kvällen innan. Jag tycker ändå att det var värt att bränna mig för fick ordentligt med färg och benen är lite brunare också!

Idag har jag jobbat från 11 till stängning så jag har kutat som en dåre med vagnar på jobbet! En massa ny heminredning, otroligt fint som vanligt! Nu sitter jag nyduschad och funderar på allt jag ska köpa. Även passat på att använda lite skrubbtatueringar!

Passar även på att lägga upp en bild på senaste Wish-leveranserna. Jag använder ju den appen slaviskt och sitter där sent in på nätterna och bara ”DEN HÄR SAKEN MÅSTE JAG HA!”. Så betalar man och tänker inte mer på det. Sen står man några dagar innan löning framför kortterminalen och för över pengar från det ena kontot till det andra, igen, och undrar var alla pengarna har tagit vägen. Sen när man är bitter över att pengarna sinar så hinner det precis dimpa ner ett litet paket eller en avi i brevlådan!



Mitt i all seriehets så har jag sett klart Kimmy Schmidt! Så nu är det bara The Handmaid’s tale och så hinner jag förhoppningsvis läsa lite böcker istället. Men nu, viktigast av allt, jag har ju GLÖMT BORT att se senaste avsnittet av skam? Prioriterade Drag Race och sen kom solen så jag glömde bort det och nu insåg jag att gud jag kan njuta av ett avsnitt till!

https://media.giphy.com/media/FqeG138PZ8RmE/giphy.gif