Bättre sent än aldrig

 Hejsan! 


Ej skrivit på länge pga datorn har kämpat emot. Kan nog erkänna att mitt beroende av Bobs burgers också sätter lite käppar i hjulet. Mer som att jag kommer hem efter jobbet och bara vill hinna se så mycket av fantastiska familjen med vänner och fiender att jag inte får nog! 

Förutom mina serier så insåg jag också nyligen hur jävla fantastiskt det är att jag äntligen hittat rätt med blommor och bröd?? Alltid gillat båda men nu stimulerar det min kreativa sida samtidigt som jag blir så fridfull av det. (Tänk vad lite recept kan göra!)

Har en sambo där hemma som inte har en aning om hur mycket jag tänker på honom. Allting har upp och nedgångar men när han följde mig till tåget häromdagen så blev jag påmind om alla tågresor när vi bodde 30 mil ifrån varandra. Nu har vi två små kisar plus att vi snart bott ihop i ett år (!!!!!!!!!) Och allting är fantastiskt. 

Och var är jag då? Jag befinner mig i Borås och ska för första gången bara bygga butik och sen sticka. Säger att de är första gången men jag inser hur mycket jag upprepar och kan tillägga.