Så fräsht med nya kläder

10 par nya strumpor, höga så jag slipper frysa när jag cyklar runt i mina converse hihi.

Köpte ett par vantar med. Hade ett par tunna vantar förra året, jag kunde till och med ha dem på och så reagerade mobilen på det som fingrar! Hade hoppats på att det skulle vara något i stil med det men dessa var tydligen för tjocka, sköna var dem ju ändå.

Jag ska nog städa mitt rum nu, och så får jag se om jag ska gå en runda till sen eller något, kanske springer idag? Haha om jag ens orkar ta mig ut om genom dörren.

Bye for now!

Invigde Emporia, på riktigt.

Städade kaninburarna imorse, sedan en skön dusch och beslutsångest om kläder.

Mötte Casandra och hennes kompis omkring kvart i två och så drog vi ner mot Triangeln för att ta tåget. In på Emporia och direkt till kön inne på Vapiano. Käkade nice sallad och sedan drog vi runt i diverse affärer. Köpte ett par svarta jeans, som jag ska ha på willys hade jag tänkt. Kom dock på nu att det är inga fickor i dem. Jag skulle ju köpa praktiska byxor.

I vilket fall som helst, så är byxorna snygga så får se om jag orkar ta mig in till stan för att hitta något mer i stil med arbetskläder.

Vi skilde åt rätt tidigt, så åkte raka väga in till trelleborg för att handla massa strumpor. Blev lite annat också så var nice. Sedan bestämde jag mig att gå därifrån till stavstensudde där min cykel stod. Skönt med en promenad, träffade Elias på vägen, var ju ett tag sen vi sågs så det fick bli den snabba varianten av catch-up som egentligen är rätt så lång. Efteråt kunde jag vandra vidare mot cykeln för att sedan komma hem perfekt i tid till maten!

Nu chillar jag rum. 31 oktober idag, Halloween, får nog se några av mina Halloweenfilmer!

Euphoria, emporia, homofobia?

Nä, ska sluta älta så mycket om mina homofiler och all världens homofobi. Ruriken är bara ett resultat av brist på engagemang.

Idag ska jag till Emporia med Cassi.

Undersökte faktiskt det i måndags med Fredrik. Som alla känner till så är det bara kvinnor och feminina bögar som kommer ifrån Venus, vi som bryr oss om fashionabla kläder, heta detaljer och praktiska basplagg. Så, den visiten med Fredrik blev kort, eftersom jag inte hade något över huvudtaget intresse i det han var intresserad av och jag ville inte att han skulle stå och vänta medan jag undersökte kläder. Ett stopp på Max blev Emporias höjdpunkt (eller bara punkt, för 85 spänn för en tripplecheese som det ältats om i TV och radio och så var den inte alls ens så nästan förbannat god som de påstår).

Nu ska jag springa och mata katten. Sedan äta frukost och hoppas på att ingen är hemma så jag kan få träna ifred. Pease.