bröd och katter

Trodde inte det var så längesen jag uppdaterade!

Jag har hunnit vara sjuk, vara i åkersberga och gå all in på black friday och happy friday


Har fått med oss ett nintendo 64 ifrån Hampus familj så jag är alldeles förälskad. Har beställt lite nya kontroller och ett mario kart också.

Massa jobb, i vanlig ordning innan jul. försöker plöja igenom sista säsongen av Gilmore Girls och lite andra serier.


Förra veckans bröd




Dagens bröd, källarfranska och två formbröd




Samt en Aska som undersöker en kruka

 

Min novemberlista

Letar som en dåre efter ett gammalt dokument om en novemberlista, hittar det ej. I listan stod löften, förhoppningar och lösa mål, typ vara snällare eller bära mer ankare osv. (Bära mer ankare var nog de mest konkreta som gick att genomföra, men jag kanske blev lite snällare också)

Har i alla fall funderat och jag måste ju självklart uppdatera listan nu när förutsättningarna har förändrats!

Novemberlista 2016:
- Planera och finansiera ett presidentmord in the US
- Bli imun mot sjukdomar (trodde att jag hade överlistat sjukdomarna eftersom jag ej varit sjuk på ett tag men det hade jag inte.)
- Köp näsdukar.
- Har satt som mål att jag inte får göra något annat på gymmet förrän jag har gått 20 gånger på löpband. (eftersom att jag lätt hittar på orimliga mål och sen blir arg på mig själv) Första gången var i måndags och sen har jag varit sjuk sen dess. Fan man måste inte börja räkna om då va?
- Bli ännu bättre på att leka med katterna!! Fan alltså jag  gör vad jag kan, jag tror ju inte att det är uttråkade direkt. Men inväntar en större klösmöbel som jag hoppas de ska uppskatta!
- LÄSA KLART BÖCKER. Jag är en mästare på att handla böcker men svårare att ta sig igenom dem. Just nu står det mellan Bageriet på Strandpromenaden, som ska vara en himla go bok - och Dorian Gray på orginalspråk. Fan så himla tom efter sista säsongen av Penny Dreadful så blir nog Dorian ändå.
- Jag önskar att det vore jul i november because i cant get enough. Jag försöker sprida julstämning här hemma men Hampus är ganska imun mot sånt så det är mest jag som lever för det.
- Jag har insett att halva året har gått innan nya semesterdagar kommer. Tror att jag fortfarande har ett gäng dagar att ta ut! Så vill hinna planera en semester innan maj!
- Bli miljövänligare! Jag ser mig själv som moder theresa men nu när Hampus läser sin miljöanalytiker får jag höra att det är onödigt när jag vill ha sköljmedel :( Använda bättre diskmedel osv.
- Övervinna min rädsla för bilkörning på snö och is. Är fantastiskt rädd varje gång jag ska köra de 3 milen mellan Nybro och Kalmar. Under min egen halka så var det så halt att vi max fick köra i 40 och sedan har jag ju inte kört så mycket bil under de värsta dagarna innan.

Nu börjar jag nog tråka ut någon, är det någon som orkar läsa ens?
Som ni nog förstod av texten så är jag hemma och är sjuk. En gång när jag var femton så blev jag hes och tappade till slut rösten. Sedan dess är det typ obligatorisk att jag blir orimligt hes när jag är sjuk. Igår hann hampus bara vara på lektion i två timmar och när han kom hem igen så lät jag helt fördärvad?? Jag har inte ens pratat med någon? Skulle inte förvåna mig om jag är pigg på jobbet  i helgen men inte kan prata!