Stranger things och kvällsdop

Hejsan!

Titta den här gången kom jag ihåg att göra ett inlägg!

Att-göra-listorna och äventyrslistorna växer och jag bockar av det ena efter det andra. Besked om omtenta och avslutet på tredje säsongen av Stranger Things fick mig att vilja sjuka genom jorden, men hoppet återvänder alltid. Mina busungar får mig nästan att gråta av lycka varje vecka. En shoppingtur ledde till citrontimjan och ampellijla som lindrade hjärtat. Snart en tjugofemårsfest för två och ett supermysigt besök i underbara Motala.

Avlöser ärenden med att städa ur lägenheten inför Sebastians inflyttning. Jobb varvas med after work och flytta kurslitteraturen från det ena pluggstället till nästa. I sommar har jag badat och planterat om alla mina växter. Den kreativa hjärnhalvan tar över så fort tentaångesten kommer. Men jag döpte mitt tentadokument till "Come on Hopper" så kanske kan saker förändras om jag bara tar mitt förnuft till fånga och sätter mig ner och pluggar. Fast kanske, bara kanske, så är manuset för säsong fyra redan klart och min tenta gör varken till eller från för nostalgiserien och min tenta angår endast mig. Kanske.

Ett tag sen sist!

Hejsan!!

Jag har inte gett upp bloggandet. bara ännu en urskäkt!
 
Jag har tampats med mitt tangetbord till datorn. Lagt ner flera timmar på att försöka fixa bluetoothen men har gått sådär som ni har märkt! Redan innan skolan slutade så la tangentbordet av, så fick skriva sista tentan på biblioteket eller på andra datorer. Nu, en månad senare, har jag äntligen prövat allt och införskaffat ett nytt tangentbord!

Mycket som har hänt. mest jag som försöker ta vara på sommaren med picknicks, bad, promenader samtidigt som jag lär Tova att bli självständig, Aska att bli lugnare och tampas med Stephen Kings västa böcker.

Det är 2019 och träd och blommor slår ut som aldrig förr efter förra sommarens tokvärme. Alla förhållanden verkar även blomstra och jag njuter av vänner och familjs lycka i alla fantastiska glädjebesked.

Annars, jag är tillbaka på Dollar, jobbar lite ibland just nu, ledig i princip varannan vecka. Om två veckor så drar det igång på riktigt. Ska hinna med lite mer den här sommaren har jag tänkt, besök i Motala, Skåne, lite endagutflykter och 25-årsfirande! I höst väntar praktik som jag är oehört nervös över men ska bli himla spännande!

Goda nyheter den här veckan, Sebastian ska flytta in om en månad, himla fint ska det bli! Blir trångt men han ska iväg i tre månader så det löser sig väl sig självmant. Väldigt ovisst om framtiden men det kommer väl tiden avslöja! Men än så länge, välkommen till mitt lilla trähus där katter, planter och ofrivilliga spindlar bor!


Ska försöka uppdatera oftare men om ni inte hör från mig på tre månader så lever jag ännu!