Kolla!

Fast hahah det är helt stelt än så länge. Får nog korta ner det också. Men ändå!


(made with love står det på det lilla hjärtat)


Gårdagens bästa!

http://i.cubeupload.com/Spe9EV.gif

hahahahahaha.
och macke!!! RING ÅKLAGARN från tvprogrammet tunnelbanan.

annars, produktivdag. Körskola, solarium, gym, nu äter jag turkisk peppar(fast den nya smaken) och har precis fått mitt efterlängtade paket!

Mer gaykänslor för natali, thihihihihihih stumpan. 


Vet inte ens vart jag ska börja

Sämsta natten någosin. Vakna klockan fem och sov inte ordentligt efter det. Hemska tankar kombinerat med dålig sömn resulterar oftast i att jag är frånvarande och tankspridd. Höll på att välta av alla varor från en pall hahah, det mesta kom över mig.

Ryckte upp mig de sista timmarna och sedan åkte jag till malmö. Käkade sallad innan jag och "limhamn" åkte till honom. Allt är så skönt! Att jag kan kolla på new girl med någon, att vi kan lyssna på samma musik, uppskatta varandras låtar. Att han vet vem min älskade ricky gervais är och att han har hört the midnight beast. 
 
När vi sitter i bilen medan vi väntar på min buss så frågar han när han ska få komma hem till mig, och han säger att när min praktik är över kan vi ses direkt i malmö. Det värsta med det hela är, att jag är chockad över att han vill träffa mig igen. Var har jag fått denna hemska syn på män ifrån? kanske #vidrigafylleragg.

Inte trodde jag att jag skulle springa in i någon på KB som för tillfället matchar mig så bra. Att han kom dit veckan efter, enbart för min skull, utan några andra vänner, gjorde allt mer positivt. Han startade min spelningslista och jag sjöng till mina gamla favoriter, han bytade till sina egna favoritlåtar, och så söng jag med och det hela är som en långsammare, nyktrare version av KB, där vi skrek, dansa och sjöng till de underbara låtarna.

#lycka