bossveckan är över !!

Så då är det fredag, och jag tog mig igenom en jobbvecka!! Glömde ett gäng grejer men kom ihåg det viktigaste, det måste väl räknas som positivt?

Har fyllt åt, fått grejer via post och hälsningar i mobilen (obs har också fått en ny mobil av Hampus, lagom efter att jag skrikit och svurit några upprepade gånger över den gamla).

Har lämnat in bettan på versktaden och hämtar henne när jag är tillbaka igen! Nu blir det mer gilmore girls och packning. Får väl ta mig in i duschen också. Frukt väntar på att bli sallad men först måste jag göra inget ett tag!

Förutom att jag och Hampus pendlade en 6-7 timmar fram och tillbaka i månaden för att ses innan, så tycker jag att vår nuvande situation är mer skrattretande. Denna veckan har han väckt mig när han kommer hem på nätterna, sedan dricker vi kaffe vi sex på mongonen och sedan åker jag och jobbar och när jag kommer hem ska han och jobba. Sen vaknar jag igen när han kommer hem på natten. Jaja, bättre såhär än flera mil emellan. Igår fick vi spendera kvällen ihop och nu ska vi till Italien :') si!

 

Covers och yuzu

Hejsan världen!

Fan vad jag uppdaterar sällan, jag inbillar mig alltid att jag gör det oftare än vad jag faktiskt gör.

Nästa vecka har chefen semester, vilket innebär att det är upp till bevis för den här lilla chefsassistenen! Har skrivit fusklappar trots att jag vi gått igenom allt 1000 gånger och fast än jag fick en lathund. Blir många långa dagar och ska även jobba under lördagen, sedan bär det av till Italien!!!!

Yay vad jag längtar, lyssnar på Bastille och drömmer om Pompeii :') Sedan ska vi till Trier i tyskland och hälsa på Eva och Tim!! Åh vad jag saknar henne.

Jaja, tills dess hinner jag fylla år, måste lämna in min bil på verkstad och så sitter jag och peppar med musik. Blivit så himla hooked på covers för tillfället! VAD VILL FOLKET HA?! DE VILL LYSSNA PÅ SAMMA LÅTAR OCH SJUNGA TEXTERNA OM OCH OM IGEN. HUR GÖR MAN DET UTAN ATT TJATA UT LÅTAR?! MAN LYSSNAR PÅ COVERS!!!
Omväxlande band är Scott Bradlee's Postmorden Jukebox och Rajaton!!

Vill också tipsa om YUZU-frukt!!
Själva frukten i sig är inte så intressant men yuzu-juice!!
Besökte Mr Joel (första årets Desertmästare) på Mat- och chokladstudion i Malmö som sålde koncentrad juice. Den kan ersätta t.ex citrusfrukter, helst citron, eftersom den ger en mycket tydligare och syrligare smak!

Jag har prövat att krydda sojabiffar med den, ha den i pastasås och tänkte göra en lemoncurd också till min födelsedag!!

10 juli

Hampus jobbar, jag springer fram och tillbaka till Ikea
har skruvat ihop en golvlampa och en pedestal.

är helt slut idag. Måste handla bröd förr eller senare.
Mina biblioteksidéer i vardagsrummet börjar likna något nu!