Uppdatring ifrån mitt shyssta loftstylelife

Tjolahopp!()

Nu sitter jag på mitt rum, i min
som egentligen är mera

Ikväll ska jag chilla (
) men även städa badrummets ...

Jo och ikväll blir det film, rekomenderad av en kompis!
haha enbart för där är den scenen som är
typ the story of my life! Hahahhaa så jälva sööööööt.


Haha sjukt underbart ball eftermiddag har det varit idag. Jag är glad att jag spenderade min håltimme inne på Sandys lektion istället för att trycka in mig i ett grupprum och tvinga mig själv till att göra engelska. Haha Sandy får mig så lätt att le med hennes underbara ärliga åsikter och härliga skratt!
Sen så ska väl lite spring i korridorerna hjälpa en del på traven också!
Sola med Jennie lite efter skolan medan vi väntade på att hon skulle få ett samtal. Sen tog jag bussen hem, inte mycket roligt efter det.
Pappa berättade att han varit och kollat på min moppe, ingen vacker syn. framkåpan var av, blinkersen borta och någon bakkåpa också. Regestreingsnummert var ju funnit vid golfbanan! Ha, äckliga svin. Jaja, besked om hur det blir med den kommer senare.




Natali is back in busnies!
(för er som inte förstår min engelska eftersom jag aldrig lyckas stava det ordet rätt $$$$ )

Hahah hejdå störda rörda fröda spröda luftballonger!

Helt okej dag väl?

Undrar om jag någonsin kommer acceptera Patrik igen. Innan var han lixom okej, nu brinner jag av hat varje gång jag ser honom.

Chill dag idag.
Imorgon är också ganska chill, men liiiiite överdriven. Mentorstid, sen matte där vi ska förbereda inför nationella. Sen har jag typ 3-4 timmars håla för att sedan ha engelska i 40 minuter... KUL

Jaja. Ciao

Någonstans mitt emellan - moppe stackarn

Moppen hittades vid östervångsparken och delar(?) till den hade hittats vid golfbanan ett par hundra meter ifrån mitt hus. Moppen är i dåligt skick och lär bogseras till verkstan imorgon. Fick förklarat av pappa att de antagligen lär dröja några dagar innan vi kan bestämma (om vi ens kan bestämma) om vi ska skrota moppen eller återställa den.

För en månad sen hade jag gärna sålt den. Blivit av med den innan jag tog ut den för sommaren 2011. Men nu när jag kört med den, återupplivat alla minnen, gått igenom allt och så så vet jag inte. Jag känner att jag vill åka till verkstaden och bara se på den, se vad de har gjort med min moppe.