Känner sig INTE likgiltig frökenfröken

Igårkväll gick en låda isönder, bara föll rakt ner i golvet från min hylla. Så imorse skulle jag sortera så jag kunde få plats med innehållet i bara en låda och så OMFUCKINGAD så var där en spindel ja och det var inte bara en spindel utan det var DEN spindlen och detta var tredje gången på typ två veckor som jag ser den men den är så fucking ful och äcklig så ignorerat den trots att den krupit framför näsan hur många gånger som helst och nu var den jättestor så ja fick vända upp och ner på allt i hela rummet och så hittade jag den och dammsuga upp den men den såg inte tillräckligt stor ut så kanske så var det en annan och den andra är kvar jag vet inte men jag städade rummet i alla fall och nu ska jag nog bränna ner det hejdå.

DETTA ÄR EXAKT VARFÖR JAG SLUTAT VILJA GÅ TILL GYMMET FLERTALET GÅNGER

Maybe I'll just stay fat..
 
 
Ja JAG VET det finns tjejgym på en del gym men de är alltid fulla buhu det var allt ja nu vet ni alla det hejdå.

bajsibild

man kan ju inte alltid ha nybörjartur i photoshop.










Det är ju tur att man har gått på en medieskola och att man kan göra bilder som faktiskt föreställer ens visioner och ser ut som en reklam för mint och den vit/gröna doften stiger upp mot himmeln och förgyller allt för mint är fräscht och det är tur att jag inte kan göra bättre i Paint och det var allt.

Tur att jag kan skriva, och har ben. ANNARS HADE JAG VARIT RITKIGT HOPPLÖS. Ja det var nog allt. Nu har jag slut på dåliga vitsar och photoshop tog död på mitt humör typ. Nu går jag!