Dåligt med uppdatering

HEJSAN!!

Gud vad jag saknar att skriva till er om mitt vardagsgrejer! Så ofta står jag och sammanfattar veckor, formulerar anekdoter och funderar på vad jag kan tipsa er om men jag hamnar ju aldrig framför datorn på den naturliga vägen!

Så, sammanfattningsvis, jag har haft fullt upp från och med en 25 augusti med möten och kickoff inför NOLLNINGEN. Gud vilken fantastiskt nollning det har varit!! De första tre dagarna hann man inte ens gå hem och andas men så fort schemat börjat röra sig mot en aktivet om dagen har det varit lugnare! Det har tagit oändligt mycket mer tid och planering än vad jag räknat med men det har varit så himla värt. Alla fina människor som man fått lära känna bättre, faddrar och folk i andra föreningar, samt vårt egna tillskott med nollor. Hur fantastiskt som helst att få lära känna och ta del av alla dessa roliga, varma människor!! 2 veckor av så mycket kärlek.

Nu efteråt har jag mest varit sjuk och legat efter i plugget. Släpat runt på böcker som jag inte ens hunnit läsa och sen försöka skicka in inlämningar som inte har något konkret innehåll. Det har gått sådär, nu, ungefär en månad efter nollningen har jag i alla fall friskförklarat mig själv (lagom till den riktiga kylan kommer). Det håller nog inte så länge. Ska försöka få ingång gymrutiner (än så länge har jag lyckats vara där och träna en gång innan nollningen, en månads uppehåll och så var jag där igår). Fortfarande massor med möten, evenemang, jobb och skoluppgifter som ska hinna bockas av innan det börjar bli lite ledigare i kalendern. Nu är det ju bara 10 dagar kvar tills tentan ska in så det är väl just det som jag inte är i fas med. Och matlagning, gud vad tidskrävande det är att KÖPA mat och LAGA?! Vilken pers.

Bra exempel på fullspäckat schema var att Sebastians fördelsedagspresent var försenad med 1,5 månad. Så vi va på spa på Öland. Det var väldigt välbehövt, ryggmassage och varma bad! Annars, jag kämpar på med kisemisar och plantor. Nu vet jag dock inte vad jag ska göra med alla mina bebisar när det blir kallt, hälften kommer ju att dö utomhus? (OBS: bebis är plantor, ej katter, är inte så elak).

Sist ut, tips:
- Arbogafallet, dokumentär på SVT Play i sex delar, HERREGUD vad besviken man blir när man utbildar sig till socionom och ser så mycket Johanna Möller utnyttjat sin makt.
- Black Space/Stand by me - Imagine Dragons, en cover på Taylor Swifts låt i det andra tempot.

Det var alles, hoppas jag kan berätta mer om grejer i detalj någon gång men då skulle jag behöva uppdatera oftare så inte varje blogginlägg var en summering!