Hemma i Skåne

Jag har varit nere i Skåne och vänt. ätit fantastisk god mat med Natali och Sandy, haft en jättemysig födelsedagsmiddag med världens finast bok. De hade klistrat in bilder på oss, skrivit roliga minnen, quiz och uppdrag! Kan inte sluta bläddra i den.
   I lördags plockade jag björnbär, besökte Dollar och shoppade med Natali. Äntligen fick jag också sitta ner och äta middag med Eva och Tim igen, inte träffat dem sen vi var i Italien och Tyskland förra året. Vi pratade i mun på varandra och hade en fantastiskt stund tillsammans. Idag har jag skrivit klart en uppgift och förberett inför den kommande veckann. Imorgon blir det jobb och sedan kommer Eva och Tim upp till Kalmar.

Här slutar eran på de förhållande som var ett trygghetskontrakt mellan två före detta förälskade ungdomar. Jag är så otroligt glad, för att han vågade dra i snöret och stoppa ekipaget. Själv fantiserade jag ofta om att vara singel men jag hade aldrig velat ge upp den bubblan som var vi, katterna och lägenheten. Nu inser jag såklart att detta är det bästa beslutet någonsin. Vi bodde ihop som sambos så länge vi kände för det, nu tog känslorna slut och vi har tagit det vettiga beslutet att gå vidare. Det här är nog första gången i världshistorien (min värld) som det är helt ömsesidigt och vi vet vad vi vill.

Jag kommer att få behålla båda katterna i alla fall, vi väntar på info annars är tanken att han ska hitta en ny lägenhet men hyra ut den här till mig.

Panda da panda - Walkabout

Det är som om alla träden i skogen är människor
Och jag gick vilse bland dom
Det är som om alla löven på träden är mina känslor

Hösten närmare sig med stormsteg, jag är fortfarande sjuk och tiden springer iväg. Borde bevara min känslor men har blivit dålig på det. Måste hinna registrera.

Jag skriver på ett referat om två artiklar. Många gånger skämms jag över att berätta att jag pluggat Genusvetenskap men på socionomutbildningen låter orden inte så pinsamma längre. Jag är tacksam för att jag inte både måste hinna bekanta mig med vissa begrepp och det akademiska skrivandet.

I helgen drar jag ner till Malmö, kramar vänner och möter Eva och Tim, sen ska de med upp till Kalmar. Har också tagit på mig ett nytt spex, om jag är för upptagen med att tänka så hinner jag inte reflektera. Har även två jobbpass nästa vecka. 



Pretty song but not intended for me

Hejsan vänner!

Jag sitter med fullspäckat schema och undrar hur tiden ska räcka till! Den bra nyheten är att jag inte är bakis idag så jag kan ersatta bakis med plugg, så kanske jag hinner ikapp lite! I fredags åkte vi till Växjö och festade, 35 spänn för en öl som det ska vara! Fantastiskt roligt, hemma otroligt sent. Igårkväll gjode vi överaskningsgrejen. Jag hade fått möjligheten att fixa ett spex och köra det på tacksittningen för de som tagit hand om nollorna. Världens grej! Skrev spexet på typ en halvtimme och sen fick vi ändra lite, men så jävla kul!

Nu har jag sovit hos Kimpstagram (Kim), och hämtat mobilen som varit på lagning. Inga bilder från helgen pga det men jaja, vi har ju våra minnen som en säger!

Nu blir det plugg och sedan en lång promenad.