Är jag en hemsk människa om jag älskar min egen humor?

Låter ju ändå lite egoistiskt. Men ibland kan jag ändå tänka tillbaka på vissa texter, sms och samtal där jag kan le lite extra över ett slående skämt.

Min blogg, denna så fantastiska, helt underbara comunitysite som alla mina vänner får ta del av, är ju numera offentlig av det skälet. Därav är mycket av de som hänt censurerat eller inte alls nämnt över huvud taget!

Meeeeeen, emma, skribenten, fick för sig i somras att skriva ner hela sommarlovet, med alla detaljer. Tyvärr orkade jag bara i en vecka, knappt det, och det var innan sommarlovet började. Men kom ändå över det nu, och en händesle som jag nämnt i dokumtentet från mitt tidigare liv, som jag diskuterat några gånger denna heglen, är så sjukt roligt skrivit att jag ger mig själv en klapp på axeln!

Kom ihåg emma, ett skratt förlänger livet, och positiv kritik är positiv och positivt är bra, så du förtjänar att njuta lite extra av dessa ord, meingar och fraser som klingar i huvudet som en replik ur en Hollywood-film.

HAHA lite pepptalk här till mig själv ja...
Inte alls skumt!

Klämde in lite storstädning i hallen och på toan!

Haha gjorde ovanvåningen lite mer clean med mina damsuga och torka-av skills!

Fick städat de och så blev mitt eget rum lidande... Fick i alla fall damsugat!

Vart blir natti av??? Ser fram emot massa sköna abba-låtar och lite skitsnack i skype men hon syns inte till för tillfället :( får slå henne en pling!

Puss så länge!
Lär väl återvända haha!


Vilket fantastiskt humör jag är på!

haha kanske för att det går så bra i sims?

Mår alldeles utmärkt! Trots de få timmarna jag fick som sömn inatt så är jag sjukt pigg!
Är nyduschad, och livet är bra.

Jag har fina vänner, jag en fin dator och en fin TV, jag har härlig musik och trotts att jag har en grotesk finne på armen så är livet just nu jävligt bra.

Tänkt utnyttja momentet och springa ner och hämta en stor bringare vatten som jag kan sitta och smutta på, samt damsuga mitt rum!

Ser gärna att jag kollar scream-filmer sen!!
Tror att efter abba smygstartat jag ett maraton med ettan, sen när jag vaknar imorgon kör jag tvåan, käkar frukost, kör trean och fyran, och sedan får dagen fortsätta bäst den vill!

Live's good!
Skönt att bara chilla gärnet alltså! Håller på att dö av tanken på att min bror jobbar både övertid på vardagar sen jobbar han både lördagar och söndagar varannan vecka! Fyfan vilket slavjobb också! Sen åh andra sidan att han tjänar två tusen om dagen på en helgdag är kanske inte fyskam, men så mycket tid där han kan sitta och göra inget som han går miste om hahahah!