FÖRLÅT ATT JAG ALDRIG HÖR AV MIG TOMAS LEDIN

Vad gör du nu för tiden? Varför hör du aldrig av dig? Det var alldeles för länga sen vi sågs.
 
Hejsan bloggen! Jag tänker på dig dagligen. Hur jag vilja formulera mig om oändlig energi på dansgolvet, spindeln i kökslådan och de pågående ångesten över bilbatteriet

På någon vänster har jag skrivit upp mig på ett internet med 20 gig i månaden för 500 spänn, mhm, mig skulle ni inte våga göra upp affärer med! Kort och gott sprarar jag mina gig till lite välfärtjänt netflix and chill!

Jag minns inte ens vad jag gjot den här månaden? JO MEN HÖR OCH HÄPNA. Jag skrev ju tenta den sjätte, varav tentaslask x2. Sen har jag börjat läsa de nya böckerna, blandat med lite middagsmys och andra häng har tiden försvunnit igen, jobbat lite. Julpyntat osv. Min cykel har stått hos Kim i flera veckor. Den 16de december slog vi på stort, en stor hejdåfest! Nådde nya höjder på förfesten, dansade oss varma på sjösjukan och hängde vid musikhjälpen. Dansade på Olearys tills de stängde och sedan te och pepparkaka vid musikhjälpen igen! Himla fint. Sen pluggade vi för seminarium, det blev godkänt men blir omtenta på den som skrevs den sjätte. Tentaslask - bara på det igen. En gång för utförd tenta och en gång för resultatet. Så ännu en natt med brädspel, nachos, öl och dans.

Åkte ner till Skåne i fredags, bara tagit det lugnt och myst. Åkte upp i tisdags och nu har jag jobbat några långa pass. Gud vad skönt det är att ha ett så roligt och givande jobb. Känner mig bortskämd med specialuppgifter!

Måste ju bara säga om bilen då. Det är lite som How I Met Your Mother fast inte alls som så utan mer som Hur jag fick askgrå hud och påsar under ögonen stora nog för att gå på systemet utan att visa legg. Bilen dog efter ett jobbpass. Fick hjälp då men sedan har det stannat varje gång den stått över natten. Detta har lett till oändligt många försök med bilbatteriladdare att få igång den, en P-bot för att ha stått på handikappsparkering och jag är bara glad att jag inte fick en extra för att ha stått tvärs över två stycken rutor. Prövat alla möjliga metoder med startkablar och blev så less på det att jag åkte och byttade batteri direkt, jag ville ju kunna lite på bilen när jag skulle tillbaka ifrån Skåne. Men så startade inte bilen ändå, så en polare var här och hjälpte mig att flytta bilen och jag hade förlängningssladd till bilbatteriladdaren som gick in genom mitt fönster (som var öppet hela natten!). Så funkade bilen, så iväg till jobbet, och på kvällen igen var det dött. Så nu har jag åldrats fyra år på två veckor. Om inte annat är jag närmare en lösning nu. Men inga spoilers nu!

Jaja, god jul och gott nytt år på er vänner. Om det fortsätter i den här takten lär jag väl inte hör av mig förrän i mars nästa gång!

9 dagar utan internet

Jag är ingen expert på något specifikt men allting tyder på att jag snålade när jag beställde internet. Det tog slut relativt snabbt.

Dagarna flyger förbi! Ena dagen var det november och nu är vi inne i december redan?! Vad har jag gjort ens?! Förutom en massa härliga filmkvällar, en omgång poker, slaget om sjukan, dans på bord och kramar i novemberkylan. Hunnit umgås med lite kompisar som det var väldigt längesen jag träffade, pratar av mig i Hampus fåtölj och ränner åtminstonde varannan dag Maxi, UB eller Gröndalsvägen 31. Även storhandlat under Happy Friday (på Dollar) och passat på att bunkra upp med grejer.

Tentan blev godkänd, jag förstår ingenting men jag är himla tacksam. Nästa tenta är på onsdag. Jag är för snål för att tacka nej till jobb så varvar plugg med arbete. Igår var ett längre pass och imorgon blir det en liten vända också.


God kväll vänner!

Tillägg, hade precis publicerat det här och skulle återgå till att stekpannan när brandlarmet gick. Gud vilken cirkus. Dagens lärdom, alltid ett fönster öppet eller fläkten på när du steker (läs: bloggar och stekpannan är på) mat.