Tolvslag utan en klocka att slå tolv?

Tränat, städat rummet och försöker summera det gånga året. Utan att bli helt sentimental så tror jag faktiskt jag är en bättre människa nu är jag var för ett år sedan. Det varierar lite upp och ner alltid.

Skummaste drömmarna inatt om inte annat haha. Imorgon blir det nyår med fina människor, min klocka har inte hunnit komma. Tänker därför dricka redlöst och må superbra imorgon, fast det skulle jag nog gjort ändå!

Ja justdet!

Äntligen ringde telefonen, två dagar innan 2013 och det måste ändå har varit årets mest givande telefonsamtal. JAG BÖRJAR OFFICIELLT JOBBA PÅ WILLYS VARANNAN LÖRDAG FRÅN OCH MED DEN FEMTE JANUARI

So here's a crazy thought

So here's a crazy thought, sjukgymnast?! 

Marie ploppade ur sig det när vi diskuterade det eviga ämnet "framtiden". Många av er kära läsare fnyser säkert nu. "Sjukgymnasast, hon som aldrig någonsin visat något intresse för det över huvudtaget!" Förhoppningsvis sitter en hängiven ellinor där ute någonstans bakom en datorskärm och ler för sig själv nu. Alla mattelektioner och raster som jag masserat henne. Jag är engetligen jätteintresserad av människokroppen. På detta sättet skulle jag kunna arbeta med den utan att behöva skära i folk. Dessutom får jag hjälpa människor, vilket också verkar vara ett av de avgörande kraven för mitt kommande arbete. Jaja, får tänkas på, måste läsa upp på komvux i så fall, men krävdes inte så avancerade naturvetenskapsämnen så ser ut att vara en möjlighet ändå.

Annars, skippat träningen idag, så himla underbart. Får dra dit imorgon dock! Invensterat i lite LP-skivor och överraskat mina två vänner som nyss kommit hem. Blev en fin dag!