Riktig trafikant.

inväntade Johan och sedan drog vi iväg på äventyr, in och igen trelleborg, ut på andra sidan och långt åt helvete någonstans bredvid en kyrka bodde en snubbe som Johan känner. (jag körde som en ängel btw, Johan blev förvånad. Gick jävligt ringrostigt i början, men var ju för sjutton en helt - för mig - ny bil). Johan aggerade social och jag kröp in i bilen igen och ringde samtal. Någon timme senare så vände vi på bilen och drog oss in mot stan, johan bjöd på glass, ganska lägligt till mensen. 

Nu tittar jag med avsky på fläsket (mitt). Imorgon blir det en mindre visit i skolan, tror inte ens vi har lektioner. Ska ha ett betygsnack med en lärare (som jag redan vet svaret på tror jag) och så ska försöka fixa min dator. Och hålla natali sällskap och äta gratis mat såklart. Nu ska jag sova dock. Woho! 

Vilken fantastisk dag det har varit.

Jag är förkyld, jag har fått mens, och det är ändå världens bästa dag. Vaknade upp trött hos fredrik, fick kravla oss upp tidigt eftersom han skulle ett ärende (själv är man ju en liten glidare som alltid är ledig). Ingen skola men hade körlektion så var inte lönt att dra hem om, satt ett par timmar på espresso house och blev otroligt inspirerad. Med mitt fina anteckningsblock som jag fick i födelsedagspresent förra året och med min trogna bläckpenna skrev jag fanatiskt hela vägen till Trelleborg. Plinkade på de sista idéerna på en varm bänk på Övre. 

Blev en runda Valen för att studera eventuella studentskor och för ett snabbt toalettbesök också. Det hela gjorde dagen lite roligare när en liten pojke öppna dörren när jag satt och kissade. När han backade ut så fick jag sträcka mig tvärs hela rummet för att låsa haha. Sedan när jag gick ut därifrån så han bara "yes!" och sprang in där. Söt. 

Den fina dagen bjöd på mer, en körlektion med diverse missar, men efter det en uppkörning som blev godkänd. ÄNTLIGEN! 

Tog bussen hem och mötte engans syrra, blev körd av engan hem till dem och så spela vi kubb (jag vann = jag måste köpa en trisslott idag!), sen doppade vi fötterna i havet och lagade mat. Det är en sån fantastisk dag och jag väntar på att Johan ska komma hem så jag inte behöver leka penta ensam. 


sötaste hunden någonsin (brukar inte gilla sådana hundar egentligen), bjuder på denna eftersom man blir så glaaaad och jag är glaaaad!


Alltså, smart reklam som fan. Jag var tvungen jag med. 1-0 Coca cola... 

 
65 körlektioner, en halka, två uppskrivningar och tre uppkörningar senare. Jävlar vad jag var på väg att ge upp många gånger. Rev sista checken (obs bilden är ett montage). 

Like a flower bending in the breeze

ledig idag, snart körlektion och sen freddisen. 

Det må vara allt. 

Det regnar ute. 

Hejdå.