förra veckan när jag knappt bloggade var en bra vecka.

Nu är den dålig igen. Gick upp vi typ tio i sex. Först upp för Marie är ledig och pappa är inte hemma. Fick ta hand om katten och fiskarna och spendera massa tid på saker jag inte hade tid med. Jag stressa, jag är inte aminlad och har typ 34 finnar på den vänstra ansiktshalvan, jag klämde pekfingret så jag inte kunde knyta mina skor och fuck därför ta jämförbar och ovanpå allt det här så det det ut som om jag har klätt på mig i mörker... Idag ska jag gå med huvudet böjt och lyssna på you Me at six och skämmas..

okay so the motivation died...

Jag har fortfarande varit nyttig idag, hela dagen But that doesnt make it a less shitty day... -jag saknar trelleborgare, typ ellie where are youuu - jag tänker för mycket på riktigt onödiga saker... - ska gå och duscha om typ lite mer än fem timmar, var är min sömn? - jag vill hoppa över denna veckan - mina matte b lektioner är dryga som fan... -pallar inte engelska.. -pallar inte torsdag och pallar inget alls.... Life sucks ms. Spontanius good mood

Oh hi, new life, we meet again

HERE WE GO AGAIN!

Eftersom jag räknar med att julen 2011 kommer bli den värsta någonsin så ska jag i alla fall göra lite nytta!
Mitt liv ska ta några nya vändningar, börjar med min hälsa och min ekonomi!

Nu jävlar ska vi bokföra mat och enkroner mina vänner!

HELLO GOOD HELTH AND MONEYSAVINGS, FARWELL BAD HABBITS, MAY YOU DIE AND LET ME LIVE HAPPELY EVER AFTER!

YEAH

DET SISTA SOM LÄMNAR MÄNNISKAN ÄR HOPPET! Låt det inte vara tätt följt av mitt blod i ett badkar till tragisk musik, nu jävlar kör vi, motivation ftw!