Blev lite "bowling" ändå!

haha vilket kodord...
Jag och ellie drog ut, så gick vi runt en massa och sedan kom min kompis så drog ellie.
hahah btw någon ringde mig på dolt, så svarade jag, så bah de började rabla någon bön, och så bah "amen!" jag bah "hahaha whooot?" så jävla ball ändå :p

I alla fall, chillade runt på torget, i parken, hahahaha så jälva random unge, sedan runt lite överallt.
Träffade Fille! Yay så jälva glad jag blev hahahaha, han och hans Polack var på vift, så vi stanna och snackade snabbt med dem, så ballt!

Och helt plötsligt skakar jag hand med alla..

Jaja, tog bussen 22.15 från övre, sovmorgon imorgon.
Jaja ska dra nu, ha det braaaa!
Haaaaajs<3

Nervös väntan efter malmö med ellie

Försov mig imorse, haha rejält. Började nio, vaknade halv åtta. "JAG HAR TJUGO JÄLVA MINUTER PÅ MIG"
sprang in i duschen, käkade en banan, borsta tänderna och på med kläder snabbt som bara den!

Jaja, lite folk på bussen så tog en bara en halvtimme från stavstensudde till centralen! Så hann dit i tid och läsa ut boken samt köpa en bulle till frukost.

Lugn skoldag i övrigt. Fick snackat med Daniel nu så det känns lite bättre. Har varit ganska stel stämning sen i torsdags...

Efter skolan så smsade lilla ellinor mig
så vi möttes på södervärn och sedan drog vi omkring och gjorde en massa. Handlat lite, ätit lite och sånt. Åhhh vi mötte micke och camilla! Åhh och en av de polska lärarna som jag kände igen! Så ballt, åh saknar polen veckorna <3

Nuuuu efter lite långa bilköer och en galen busschaufför är jag och Ellinor hemmas hos henne. Jag äter vingummi och hon kollar på bigbrother. När hon har laddat sitt batteri drar vi ner till stan igen. Inväntar sms innan dess.

SHIIIIT.

Jaja, ska skärpa mig nu.
HEjdå!


Usch vad jag stör mig

RIKTIGT VARMT IDAG!
FAN VA NICE
dock gjorde jag bedömning av att det skulle vara kallt, så drog på mig en massa plagg i morse och höll därför på att stekas i solen när jag chillade i Hyllie..

Lite dryg skola, påmin mig att påminnna mig själv om allt jag ska göra.

Sedan fick jag vänta i 20 min på bussen i hyllie, så köpte en Ben&Jerrys. Det var sjukt gott.

Kom hem, bytta om och så cykla jag till Engan! Så drog vi ner till stranden och badade, eller mja, jag badade, eller mja, jag stod still i vattnet. Men jag doppade till och med axlarna! Ville inte sabba håret hahah och hade inte orkat ha det vått och bli massa förkyld och sånt.

Sen satt vi och snackade en massa på stranden, sedan hem till henne igen och sen drog jag vid kvart över sju när hon skulle till sin träning.

Så nu har jag käkat lite, lite facebook (shit vad är folks problem? Pallar inte... Han har blitt sån bitch sen de gjorde slut och han har börjat umgås med de "coola killarna" usch på han..) samt lite 90210.

ser mentalt efterbliven ut just nu så ni får en bild ifrån igår..



Så, från och med nu, så ska jag ha stenhårt schema på mig själv! Får ha lite luckor så jag kan ut och peppa upp min tråkiga vardag, som idag och som igår, men ändå hållas på min plats haha!