Jag drog det vassa kortet

Bra
Suveränt
Fine
Okej
What the fuck did I get myself into?
GOSH! So end this already
tårar i ögonen
"fint"

Walk away with a smile, that's all that matters.


Jag har en kompis i min klass som jag brukar "leka" med. Vi lekar arga leken, eller vad det kallas. Vi stirrar på varandra tills den andra helt enkelt inte pallar det mera. Oftast är det jag som startar dem och det är näsintill alltid jag som vinner. Dock har min kompis börjat bli duktigare nu. Han frågar mig alltid hur jag kan vara så bra. Jag säger att det är min bror som lärt mig. Att när han var sur på riktigt så stirra han alltid tomt in i mina ögon. Jag vred alltid bort huvudet. Men med åren har jag lärt mig att hålla kvar dem längre.

Idag så sa jag något som min bror inte gillade. Han kolla på mig tomt, skulle få mig att ta tillbaka vad jag sagt. Jag bara stirra tillbaka. Han vände bort huvudet, jag fortsatte stirra tills han vände tillbaka det igen. Kan du sluta glo på mig med dem läskiga ögonen? sedan kolla han fram igen och jag fick ögonfeste på något annat.

Jag pratade om vanliga saker med min familj. Fritidsintresse. Det kändes värre än när jag var seriös om att börja studera i Malmö.
På andra sidan stan?
Dem förstår inte vad det betyder för mig. Dem förstår inte varför jag inte kan gör det närmare, om jag ens har tid till det, hur faaan jag ska hitta dit när jag inte har något lokalsinne.

Ja, dem har rätt att ställa frågorna. Men gör det snällare? Gör det, förstående...

Jag gillar inte hans ton. Samma ton som han anväder mot telefonförsäljare, eller när han svarar i telefon. Strängt, argt, utan respekt för vem som ringer, alla är idioter tills de kan bevisa motsatsen.

Jag drog det vassa kortet. Det fula, inte för att ge mig själv mera tid, extra liv eller bonuspoäng. Det som man bara tar fram för att ta ner motståndaren.

Och jag förstår inte varför du inte har berättat för Ola och johan än? Det har gått ett år...

Jag förstår inte vad detta har att göra med det vi pratade om.

Det har att göra med att jag heller inte förstår...


Det var elakt. Det var säkert förmycket. Men jag orkade inte längre. Det bubblar upp ibland. Jag skapar mina egna gränser. Som den äckligt mesiga omtänksamma personen jag är så ville jag inte påskynda han innan. Jag har tänkt på det många gånger, för några månader sedan tänkte jag varje dag på det. Nu kom det äntligen ut, på gott och ont. Äntligen kanske han tar tag i det, eller så lär han frukta min blick och ögonkast för all framtid, nu när han vet vad som lurar här inne.

Shit 'bout me

Jag är fett sugen på att bara dra ut och dansa! Hahah fett tagad på Party O'clock!

Hade lätt bangat alla killarna i BB, av olika anledningar ofc.

Jag vill passa in. Jag vill vara unik, men inte utstött. Jag vill helt enkelt känna mig trygg. Nä, jag snackar inte dagligen med alla i min klass, men jag begär inte mer. Jag pratar med de jag vill när jag vill. Jag kände samma sak för hela skolan innan lovet. Jag visste vart min plats var och det accepterade folket. Sen kom treorna tillbaka. Jag känner att det inte har någon respekt för oss och det kan bli svårt att leva med det då jag anser att sakna respekt är det värsta egenskapen en människa kan ha.

Jaaaaag är besatt av kranar och och att släcka ljus. Gör jag ärende på toaletten, de flesta olika faktiskt, så ska kranen vara på för att vilseleda ljud. Och det har blitt en vana att släcka i ett rum när jag lämnar det. Typ på toaletten hos kompisar hahah.

Jag ska behålla mer grajer för mig själv. Ja, andra kan hjälpa. Men det vet inte.
Min åsikt:
Det kvittar hur ofta du träffar en person i olika situationer, hur mycket tid ni spenderar tillsammans, om ni så är syskon eller tillsammans, du kan aldrig vara 100% säker på vad som kommer att hända sen. Du kan vara 99,9%, helt klart. Men viktigast av allt, ingen regel utan undantag. Alla saker har inverkan, eftersom man inte vet hur andra personer reagerar på allt, vilka tankar det tänker 24/7 och vad de kanske lägger sin tid på, så har man inte en jälvaste aning.

Av den anlendingen har jag bestämt att hålla fler saker inne. Det är bättre att få vet 99% än att många vet 75%..
cus really, they don't know. I feel the same with my friends. You want to know so you can help, but in the end you are as unhelpless as in the beginningen, except that you know a whooooole lot of shit you really didn't need to know..

OKEJ. F F S
All in or all out. You need to decied fucking soon little girl..

Jag skulle hellre prata med en sten

Jag har hela tiden tyckt att fan va ballt att ha en kompis som dig. Det kvittar hur våra samtal slutar, dagen efter är vi ändå alltid nollstälda!

Well not fucking anymore.. Skulle inte dragit in dig i detta