Socialpsykolgi och vårpromenad

Hejsan vänner!

Jag gör som en alltid gör, kopplar det man läset till sig själv. Socialisation handlar om ständiga utveckling och jag lär mig så mycket om mig själv när jag lär mig om Mead och Goffman. Självreflekterande fortsätter och jag värdera mina handlingar och mina roller.

Idag har jag äntligen tagig mig igenom kursens första skönlitterära bok, hoppas det kommer fler sådana. Annars, PPU (professionell personlig utveckling?) som är himla givande står på schemat imorgon.

Idag har solen stått på, jag har redan letat fram en klänning och för två veckor sen la det snö på marken. Passade även på att promena lite i området, fann mig själv på ett second hand med Torey Haydens böcker i mina händer. För några veckor sen köpte jag frö till pensér, men de skulle sås ännu för någon månad sedan. Idag har jag istället köpt palettblad och rädisor. Får se om jag kommer på någon bra lösning!

Kollar en väldig massa serier också - har jag berättat för er om "The end of the fucking world"??Ett mästerverk! Kan även rekommendera "13 reasons why" och "Girlboss" om man vill se en vulgär 23-åring med stora drömmar. Och ja, det här betyder att jag delvis tagit itu med mina internetbekymmer.

Annars, jag gör sånt som andra 23-åringar gör. Plugga, är besatt av Wallmart-pojken, dricker kaffe, skriker åt spindlar, googlar pallkragar och funderar på vad mycket fina färger det finns nu när blommorna börjar titta fram. Inser att jag ätit ganska näringsfattig mat så ska nog dra iväg och handla potatis (hälst tunnt skivade, friterade och med en riktigt, sliskig smörsmak) samt ägg, svamp och cola-flaskor (de sorterna man hittar bland lösgodiset)!

Kommentera inlägget här :